Un produs Blogger.

Cutii portbagaj Modula Case System

vineri, 19 iunie 2015

Azi am sa va prezint ceva ce nu are nicio legatura cu codurile CAEN.

Am fost rugat de catre o cunostinta sa fac o preznetare si recenzie a unor produse, cutii portbagaj modula

Ei, consider ca fiecare dintre noi, cei care detin un autoturism si au o familie au ajuns cel putin o data in situatina in care portbagajul masinii pur si simplu nu a fost indeajuns de incapator pentru bagajele noastre. In asemenea situatii exista trei solutii pentru rezolvarea problemei:

1. Trebuie sa schimbam masina in una mai mare. 
Asta e frate, daca se intampla o data, se va intampla de doua, de trei, de patru, de "n" ori sa nu ai destul loc. Insa, poate doar 15% dintre isi permit asaceva.

2. Imprumutat sau inchiriat masina mai mare.
Ok, merge si asta, insa nu pana la infinit...

3. Portbagaj auxiliar
In ce consta acest lucru? Mai intai se cumpara niste bare transversale, dupa care pe aceste bare transversale se monteaza o cutie portbagaj. Nu va zgarciti la bani, investiti este relativ mai mica decat in cazul prime variane + daca vindeti masina ele se pot pastra pentru masina noua.

Eu m-am oprit la un producator italian relativ nou in domeniul portbagajelor auto, Modula Case Systems. Productia acestor portbagaje auto a inceput undeva prin 2012 (stiu, Thule produce asemenea produse de decenii) si sebucura de un succes neasteptat.

Exista urmatoarele familii:

TRAVEL
TRAVEL 370
TRAVEL 460
TRAVEL TWIN
TWIN 370
TWIN 460
TWIN 480 
TWIN 650
TRAVEL TOTAL LOOK
TOTAL LOOK 460
TOTAL LOOK 650
TRAVEL SPORT
SPORT 370 
SPORT 460
CIAO
CIAO 340
CIAO 430
CIAO 580
WEGO
WEGO 450
WEGO 500
THUNDER
THUNDER 520

Cifrele din denumirea modelului reprezinta volumul in litri a cutiei respective. Adica daca apare 370 in denumire, cutia respectiva are 370 de litri. 

Cel mai recent model este "Thunder" care momentan inca nu se poate cumpara in Romania, si eu zic ca este mai mult o cutie sport, pentru cei care practica sporturile de iarna. 

Culoriile standard sunt: negru, gri, gri lucios si alb.
INSA!!! Daca vrei ceva neobisnuit, Modula are si cutii, Travel Sport, in culori extravagante: pink, albastru, verde, portocaliu, nebunie totala! Sa nu mai vorbim de culoarea sampanie la Travel Total Look.

Spre fericirea voastra, in zilele noastre puteti cumpara aceste cutii in tot mai multe locuri si magazine din Romania

DAR!!!

Eu va recomand magazinul Autowebshop.ro . Nu este ceva obligatoriu, insa baietii de acolo au portbagajele auto in degetul lor mic. In loc de boloboc folosesc bare tranversale, se culc si se trezesc cu cutii portbagaj.

Nu mai pun link catre ei pentru ca am lasat prin text cateva :). Apelati la ei cu incredere, zilnic intre orele 8 - 21!

Modula: Placerea desavarsita a calatoriei!


Trimiteți un comentariu